Panna cotta - Панакота


Creamy mass
• 500 ml. Cream
• 50 g of powdered sugar
• 1 tsp. Agar-agar
• vanilla

Fruit sauce
Beat like a smoothie 2 bananas, 200 ml of milk, a handful of raspberries, blackberries, blueberries. You can make fruit sauce from your favorite other fruits or berries.
How to cook Panacota?
We mix cream with sugar. Bring to a boil, add agar-agar and cook on a small fire for about 5 minutes. We pour out into cups.

Let's cool and then add the fruit sauce.

Translation into Russian:

Сливочная масса
• 500 мл. сливок 
• 50 г. сахарной пудры 
• 1 ч.л. агар-агара
• ваниль

Фруктовый соус
Взбила как смузи 2 банана, 200 мл молока, горсть малины, ежевики, черники. Можно фруктовый соус делать из любимых других фруктов или ягод.
Как готовить панакоту?
Соединяем сливки с сахаром. Доводим до кипения, добавляем агар-агар и на маленьком огне варим минут 5. Разливаем по формочкам или стаканчикам.

Даём остыть и тогда доливаем фруктовый соус.

Comments

Popular Posts