Spinach and cottage cheese tart - шпинатно-творожный пирог

Ingredients:
  • 5 slices of puff pastry or filo pastry (nl. - bladerdeeg)
  • 225 gr. frozen spinach
  • 225 gr. cottage-cheese
  • 60 gr. grated Parmesan cheese
  • salt and pepper, muscat nut
  • Optional: 2-3 tablespoons (sour) cream
How to bake spinach and cottage cheese tart?
Preheat the oven to 200 ° C.
Prick with a fork some holes in the pastry base.
Mix cream, spinach, Parmesan cheese, cottage cheese, salt. muscat nut and pepper. Bring the filling onto the pie crust.
Bake the spinach pie at 180 degrees about 40 minutes.

Translation into Russian:

Ингридиенты:

  • 5 ломтиков слоеного теста или фило теста
  • шпинат - 225 гр.  
  • творог - 225 гр. 
  • сыр Пармезан - 60 гр. 
  • соль и перец, мускатный орех
  • Дополнительно: 2-3 столовые ложки сметаны

Как испечь шпинатно-творожный пирог?
Смешать сметану, шпинат, сыр пармезан, творог, соль, мускатный орех и перец. Положите начинку на свой корж пирога. Кстати, корж можно также приготовить из песочного теста.

Испекается шпинатно-творожный пирог при 180 градусах приблизительно за 40 минут.

Comments

Popular Posts